Selecteer een pagina

Hoe het begon

Begin jaren 80 begon Tran op de zaterdagmarkt in het centrum van Alphen aan den Rijn haar eigen kraampje. Ze verkocht een scala aan verschillende soorten sambal en aziatische kruiden. Niet lang daarna begon de opkomst van Vietnamese Loempiakramen door heel het land. Tran is altijd dol geweest op koken en specifiek experimenteren met allerlei soorten gerechten. Na een lange ontwikkel-periode kwam daar haar eigen recept op de gefrituurde loempia zoals wij die nu kennen. Tot op de dag van vandaag is dit recept ook niet veranderd.

En toen?

Toen Winkelcentrum ‘De Herenhof’ haar deuren opende in 1990, opende de kans voor Tran om haar onderneming te vestigen op een vaste standplaats. De kraam werd een rijdende foodtruck en de klanten konden week in week uit genieten van de zelfgemaakte snacks.

Waar we nu zijn.

Nu ruim 30 jaar later is er eigenlijk niet veel veranderd. De volgende generatie zet de kraam voort, het assortiment is sterk uitgebreid en de smaken zijn verfijnd. Tegenwoordig wil de consument alles weten over de producten die hij koopt en eet. Wij juichen deze trend toe, want we zijn trots op onze producten!
Truc di Tran gebruikt sinds het begin ingredi├źnten van lokale leveranciers; kwaliteit staat voorop, wij doen hieraan geen concessies.

We hopen jullie snel te zien bij de kraam.

┬á– liefs,
Team Truc di Tran

 

EEN MENU VOOR JOU VAN ONS

Zoek en vind jouw favoriete snack. Jouw verwenmoment nog altijd bij ons af te halen maar momenteel ook naar jouw thuis bezorgd.

Bekijk pdf menuBestel via Thuisbezorgd