Ons verhaal


Wie zijn wij en waarom doen we dit?

Wij zijn moeder en zoon en hebben een passie voor onze Vietnameze snacks. Tran (links) begon haar onderneming in 1990. Op de markt in het centrum van Alphen aan den Rijn werd in een klein kraampje verschillende soorten sambal en aziatische kruiden verkocht. Zij besloot te experimenteren met verschillende gefrituurde snacks en enkele jaren daarna opende ze haar eigen kraam op haar huidige plek in de Herenhof.

Bijna 30 jaar later is er anno 2019 niet veel veranderd. Het assortiment sterk uitgebreid en de smaken zijn verfijnd. Tegenwoordig wil de consument alles weten over de producten die hij koopt en eet. Wij juichen deze trend toe, want we zijn trots op onze producten!
Truc di Tran gebruikt sinds het begin ingrediënten van lokale leveranciers; kwaliteit staat voorop, wij doen hieraan geen concessies.

De kwaliteit en de smaak van onze producten geeft ons bestaansrecht. Wij zijn trots op onze producten.